lördag 13 oktober 2007

Oh no!


Haha jag kunde inte hålla mig längre från att åtminstånde kolla en vimmelbild. Kan då konstatera att ångesten nu är fullbordad! *asg* ..KATASTROF säger jag bara haha!..
Ha det här som ett varnande exempel :P

Ångest?

Ja då vare dags för mig med att börja blogga, trots min tidigare "anti-blogg-inställning" haha.
Men måste faktiskt medge att det verkar ganska så kul.

ÅNGEST, det är precis vad man har "dagen efter en bra utgång", eller det som man tyckte med mängder av alkohol i kroppen va en bra utgång, och det är väl just därför man har ångest antar jag, pga alkholen :P.

Det finns ett antal punkter som allt för ofta ingår i kategorin "fylle ångest", eller ska man kalla det "bakis-ångest"? :P

Såklart är det klassikern, mobilen, den förbaskade mobilen. När ska det finnas alkho-lås på skiten?..Dessutom som om det inte vore nog med att man ringt ett antal pinsamma samtal, så har jag av någon underlig anledning lyckats göra så att fanskapet (mobilen) ringer upp per automatik(?), så jag inser nu så här dagen efter, att min kära mobil ringt ett antal nummer, ett antal gånger. Alldeles för många gånger. Vilket i sin tur måste uppfattats som om jag vore desperat. haha.
Sen att jag dessutom begav mig, helt ensam, till donken för att avnjuta det ärade fyllekäket är en storry för sig.

Jag har dock lyckats hålla mig borta från att kolla in gårdagens vimmelbilder, vilket också kommer rellatera till ångest. Jag tror de flesta känner igen sig. eller?

Men, att ha ångest hör fyllan till, och jag hade trots allt en väldigt trevlig kväll. Kan då även passa på att gratulera Jennie igen och då även tacka för kvällen, som var henne till ära :D.

Sååå då var det lördag, igen. Härligt härligt, tror nog att jag måste prioritera att städa min kära lägenhet. Helt otroligt vad jag kan stöka ner. Och jag får inte glömma att nämna popcornpåsen som ligger i micron, den som jag helt genialiskt började poppa igår innan jag däckade i min soffa. Haha. Det kallar jag sjukt.

Men nu har jag inte kommit längre i utvecklingen för dagen så jag får uppdatera lite senare istället, tjingeling!